Hjälp! Jag är inte van vid att det är trångt!

I somras var vi i Stockholm. Vi åkte in i stan på fredagseftermiddagen och ut på söndagen. Vi trängdes lite. Sånt ska man ju betala för. Det försökte jag göra när vi åkte hem. Vi stannade vid pressbyrån i Södertälje. Där har vi betalat förr. Men de hade "iiingeeeet med deeeeet att göraaaa" längre. Expediten (som förresten har de absolut längsta lösögonfransar jag sett) tyckte nog att jag var hopplöst off som inte visste det.
Tydligen ska man få en faktura månaden efter att man har trängt sig. Vi trängdes i juli. Det är augusti nu. Jag har inte fått någon faktura. Det kan tydligen bli skitdyrt om man inte betalar. Så snälla hjälp mig!! Vart ska jag vända mig? Jag kan inte sånt här. Visst, det kan vara trångt på vägen här ibland, om man möter en skördetröska. Fast vi betalar inte för det.

Kommentarer
Postat av: fru furman

Jag tror att deee eeee så häääär va: att man inte betalar trängselavgift under juli månad för att dee liksom ääär semester och så liksom. Hajjaru tugget bruuuden?!?

2009-08-31 @ 08:40:38
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: fru furman

Men jag tyckte precis att jag svarade på det här, men jag gör det igen då:

JO att deee eee så här bruden, att de tar ingen trängselavgift under julimånad eftersom det är så mycket turister och bönder och annat löst folk som hänger i Stockholm. Alltså kommer ni inte att få någon reekning sörrö/Världsvana fru Furman

2009-08-31 @ 08:46:37
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: fru furman

Ja nu kom båda kommentarerna, så nu vet du verkligen hur det ligger till!

2009-08-31 @ 08:47:24
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: fröken Elin

Tack! Förresten, har du varit inne på Pressbyrån i Södertälje och sett ögonfransarna som det hänger en människa vid?? Jag har varit där två gånger, hon jobbade båda gångerna så det är stor chans. Det är helt klart värt att se!

2009-08-31 @ 20:22:44
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: fru furman

Haha, nej, och då bodde jag ändå i S-tälje 96-99!

2009-08-31 @ 20:35:55
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: Fredrik Arvidson

Pappa var smart och glömde betala.. dom 20 kronorna som det kostade blev till 520 kronor.. han var lite sådär glad bara.. :)

2009-09-08 @ 22:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0