Det är ett problem, faktiskt!

Jag bor i ett I-land. Då är det väl helt tillåtet att ha I-landsproblem? För det har jag! Jag måste köpa nya gardiner till vårt vardagsrum. Och ja, det är jobbigt! Inte för att det är svårt att välja. Det finns ju inget att välja på! Jo, det finns massor av mönstrade, ursnygga gardiner. Som inte passar hos mig, hrm oss. Nej, vitt ska det vara.
Större delen av året, mars till december, kör jag gardinlöst. Jag gillar det. Men till advent vill jag boa in mig, då med endast vita gardiner. Jag har en uppsättning. En. Som jag är så innerligt trött på. Som är så illa sydda. Jag har stört mig på dem från början. De har ändå fått hänga med i, ja håll i hatten nu, fem säsonger. FEM!! Ni fattar nu hur jag kommer undan med alla handväskinköp, eller hur? Dessa som jag har är i alla fall vita panellängder i linne. I fult linne. Jag skulle kunna tänka mig att ha vita panellängder i snyggt linne, men en lite större förändring än så kunde ju vara kul. Fast en vit förändring då.
Så bloggsverige, nu behöver jag hjälp. Vad ska jag ha för gardiner, och vad som är ännu viktigare, var får jag tag i dem???
Det gäller dessa tre fönster.

Varde ljus!

Kom igen nu! Alla tips mottages tacksamt, fast jag lovar inte att jag kommer att gilla alla. Jag kan tänka mig något med mer volym (kan man säga så om gardiner?) men volanger och gardinkappa går bort. Gardinerna får heller inte äta upp halva fönstret, SÅ mycket vill jag inte boa in mig!


Kommentarer
Postat av: Cattas liv och tankar

Har du inte några gamla linnelakan efter mormor/farmor med broderi och spetskant? Rätt läckert att sy längder av det....

2010-11-16 @ 20:18:42
URL: http://blog.st.nu/cattaslivochtankar/
Postat av: Elin - Bondmora

Catta: Jo, jag ha massor! Det är ett jättebra tips, men hos mig passar det bättre i sovrummet (inser att jag nog skulle visat lite mer av vardagsrummets övriga stil). En sak till: Sy, vad är det??? ;-)

2010-11-16 @ 20:32:53
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: Furman

Fler rullgardiner från Mairo!

2010-11-16 @ 20:47:23
Postat av: Elin - Bondmora

Furman: Nej, gardinlängder ska det vara, däremot ska jag köpa någon ny Mairo-gardin när vi gjort om arbetsrummet.

2010-11-16 @ 21:42:16
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: Tove Kungsholmen

Kanske nåt med tofsar? Verkar inne i Hollywood. Själv kör jag gardinlöst. Och naket.

2010-11-17 @ 23:33:43
URL: http://snovas.blogspot.com
Postat av: Sus

Jag kör Ikeas guldgardiner i advent. Me like a lot.

2010-11-18 @ 06:46:49
URL: http://susolsson.blogspot.com
Postat av: Elin - Bondmora

Tove, Sus och alla andra: Jag tror det löser sig. Min brors svärfar påminde mig om att han har ett gardinföretag, det hade jag glömt!

2010-11-18 @ 15:04:18
URL: http://bondensfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0