Till er som bor nära!

Är det någon mer än jag som har problem med den lutande parkering utanför City Gross i Mantorp.
Jag kan inte köra en överfull kundvagn där! Jag får gå bredvid vagnen och hålla emot på långsidan.
Eftersom jag inte har barn så ställer jag mig INTE på familjeparkeringen, utan längre bort.
Idag såg jag en man utan familj i bilen parkera PÅ FAMILJEPARKERINGEN!!
En stor stark karl!!
Jag då??
Jag borde få ett pris.
"Världens bästa antiegoistparkerare"


Kommentarer
Postat av: fru furman

Du är en fin människa. Vi föräldrar tackar dig så mycket för att du väljer en annan parkering. Tack! Sen undrar jag om du kan komma någon kväll nästa vecka och kolla Jane Austen och bara dricka ETT glas vin (ur de små vinglasen, INTE de stora) Då jobbar Attila kväll så han inte pratar sönder kostymdramat!

2009-09-29 @ 08:29:37
URL: http://outwitter.blogg.se/
Postat av: eva

Jag håller med fru furman,du verkar vara en fin människa. Och hade jag sett den där karln, så hade han fått träffa Mamma Drake.Grön.och inte så kul...

2009-09-29 @ 08:58:35
URL: http://frokenblundslardank.blogspot.com/
Postat av: Big sister Mrs Strongson

Familjeparkering? Vad är det? Här hemma i Smålandsstenar har vi allt-i-ett-parkering. Dvs ALLA fordon till och från mataffären står i en enda hög; postbilen, fiskbilen, brödbilen, barnfamiljen med kombi och husvagn,mm,mm... Jag har bestämt mig för att tala allvar med Mattias på ICA. Jag har nämligen gjort om hela parkeringen till en mycket smartare plats... Vad gör jag i skolans värld, egentligen? (Där jag oftast inte fattar någonting eftersom jag har gjort totalt fel i 15 år, påstår åtminstone två förståsigpåare från Stockholm!)Jag ska bli stadsplanerare i stället!!!

2009-09-29 @ 17:32:14
Postat av: fröken Elin

Linda och Eva, tack för de snälla orden! Furman, jag kan nog nästa vecka, men måste kolla kalendern. Ska jag ta med mig kräftsoppa?

Big Sister Mrs Strongson: Det är bara på CityGross det finns familjeparkering. Inte på Ica i Ödeshög. Den parkeringen har jag byggt om på ett jättebra sätt! Vi startar "Systrarnas stadsplanering"!! Vad var det för förståsigpåare från Stockholm??? Så klart att du inte gör fel. En del är bara för långt från verkligheten. Ska de nu ha så mycket åsikter så kan de ägna sig åt att ta fram en ny läroplan, så kanske man kan ha något att utgå ifrån!

2009-09-29 @ 18:04:59
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: fru furman

Klart som fan att du ska ta med dej kräftsoppa!!!

;-)

2009-09-30 @ 15:37:11
URL: http://outwitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0