Fantastiska Syster Lycklig!

Ni vet korgen jag sökte efter med ljus och lykta. Efter flera timmars surfning och letande i butiker i närområdet hittade jag den perfekta korgen i Syster Lyckligs nätbutik. Att jag till sist hamnade där kan jag tacka Mona för.
Då jag var lite osäker på om den lilla korgen (som jag helst ville ha) skulle räcka till, beställde jag för säkerhets skull även en i den större storleken. Dessutom beställde jag ett fint paraply.

Idag hämtade jag mitt paket. Det var en riktigt STOR låda.
I den fanns paraplyet och den lilla korgen. Den lilla korgen var PERFEKT! Jag blev dock lite brydd över var den stora korgen fanns, och till att börja med hittade jag inte fakturan. Först blev jag lite smått stressad över att det eventuellt skulle ha varit två kollin och att fakturan då fanns i det andra. Jag såg framför mig hur jag skulle få ringa ett och annat samtal för att ställa det hela till rätta.

När jag kollar lite noggrannare hittar jag fakturan. Och ett personligt brev. I brevet ber systrarna om ursäkt för att den större korgen tyvärr var slut och att de på grund av kassa- och lagersaldoproblem inte kunnat uppdatera sin lagerstatus. Dessutom tycker de att den lilla korgen (den sista de hade) var defekt, så den bjuder de på. De bjuder även på frakten, som plåster på såren!! Det kallar jag kundservice!!

Självklart kommer jag att återvända till Syster Lycklig!!

Snälla Mona, framför mitt varma tack till Anna och Tina.

Jag vet precis var jag ska klicka hem julklapparna i år...

Kommentarer
Postat av: MonasUniversum

Jag vet. Jag älskar dom där syrrorna! Du skulle bara veta hur trevliga dom är på riktigt. Och du, det var i Annas hus jag var bjuden på lyxlunchen av Tina, som jag svartfärgade till oigenkännlighet....om du minns. A house to die for!

2011-11-16 @ 19:19:58
URL: http://www.bloggfamiljen.se/monasuniversum
Postat av: Sus

Fy fanken så snällt!

2011-11-16 @ 20:51:56
URL: http://susolsson.blogspot.com
Postat av: Helena m. 4

Var inne i Lycklig-butiken idag (för att hämta ett Mona-vägg-träd) - urmysigt och luktade precis så där gott som det ska lukta i en "lull-lull-butik"...

2011-11-16 @ 21:21:16
URL: http://mittispenaten.blogspot.com/
Postat av: Elin - Bondmora

Mona: Ooo, nu måste jag kolla in det igen! Jag minns att det var läckert!

Sus: Ja, supersnällt, jag blev så glad!

2011-11-16 @ 21:21:25
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: Elin - Bondmora

Helena: Det blir garanterat ett besök nästa gång jag är i huvudstaden!

2011-11-16 @ 21:26:01
URL: http://bondensfru.blogg.se/
Postat av: Coquina

Vad gulligt av dem =) Nu kan du vinna en matkasse från mathem.se på min matblogg så kika gärna in där och tävla om årets julklapp =)

2011-11-16 @ 21:53:16
URL: http://coquina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0