Bonden överraskar och jag blev klämd

I fredags ringde Bonden mig på jobbet. Det händer ytterst sällan. Han meddelade då att jag skulle vara klar för avfärd kl 16.30 på lördagen (läs igår) för han hade fixat en överraskning.

Natten till lördagen fiskade vi kräftor som jag kokade under dagen. Vi skulle äta dem hemma på kvällen.

Tidigare i veckan hade jag suktat efter ett biobesök via en facebookstatus, men samtidigt klargjort att sådant har Bonden inte tid med i dessa bråda dagar.

Men det hade han! Eller han tog sig tid, trots att han har grymt mycket att göra just nu. Han hade bokat biljetter till "Snabba cash 3". På väg till stan stannade vi och köpte lite god plockat att ha till kräftorna och innan bion bjöd Bonden på ett glas vin på en bar.

Så mysigt! Galet vad jag älskar min fina bonde. Och filmen var jättebra.

Men vet ni vad som hände innan filmen? Jo, vi skulle hämta ut biljetterna i biomaten. Jag ställer mig bredvid den. Helt plötsligt får jag ett "slag" i huvudet och trycks sakta men bestämt mot väggen. Jag har totalt missat att jag står bredvid hissen. Hissdörren går upp automatiskt för att släppa ut dem som åkt i den och jag blir klämd mellan hissdörren och väggen! Jag hinner bli lite rädd innan jag inser att jag faktiskt får plats och snart går hissdörren igen.

Så om ni ska hå på bio i Linköping så passa er för att stå bredvid biomaten längst till höger. Eller se er för bättre än vad jag gjorde...

Och hade jag inte hissfobi innan så har jag det nu.


Kommentarer
Postat av: Catta

Hmmm... Du är väl inte kvar bakom hissdörren? ;-)

2013-09-23 @ 14:42:37
URL: http://catiiis.blogg.se
Postat av: Sus

Mä! Inte ok! Dom får bjuda på en till bio som plåster.
Men välj då en annan automat.

2013-09-24 @ 22:03:36
URL: http://susolsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0